Kan ni skapa en modern webbplats som visar allt som finns i vårt standardsortiment och som samtidigt tydligt signalerar att vi kan skapa precis vilka skräddarsydda lösningar som helst? Den måste vara lätt att uppdatera med nya produkter också, för hos tillkommer det alltid något nytt. Ungefär så lät det när Svenska CEE Norm AB i Norrköping bad oss om hjälp med att skapa deras nya webbplats.

Vi valde att arbeta med webbpubliceringsverktyget WordPress som plattform. För att visa CEE Norms produktkatalog använde vi WordPress-pluginet WooCommerce. En lösning som gör det lätt att lägga till nya produkter i katalogen. Eftersom det finns många nedladdningsbara dokument utspridda på webbplatsen skapade vi en egen undersida som snabbt ger en överblick över samtliga nedladdningsbara dokument. En smidig funktion som saknades på CEE Norms gamla hemsida. Designen går i linje med företagets grafiska profil och webbtexterna kommunicerar tydligt företagets uppfinningsrikedom och flexibilitet att skapa nya kundunika lösningar. För att underlätta för besökarna att navigera i det breda produktutbudet skapade vi tydliga produktkategorier med egna ikoner och färger. Hela webbplatsen är givetvis responsiv vilket innebär att den är lika användarvänlig oavsett om man besöker dina via stationär dator, laptop, smartphone eller surfplatta. Besök gärna ceenorm.se och botanisera bland kablar och kontakter.

Svenska CEE Norm AB i Norrköping är specialister på uttagscentraler, anslutningsdon och kablage. I deras sortiment finns ett stort utbud av standardcentraler, alla typer av CEE- och specialanslutningsdon, uttagsstolpar och kablage för t ex evenemangsarenor, hamnar, industrier, gruvor och flygplatser. Företagets styrka är att hitta de standardprodukter eller skräddarsydda lösningar som bäst matchar deras kunders behov.