Opposite Reklambyrå fick uppdraget att etablera en snygg och professionell närvaro åt Åhlin & Ekeroth Byggnads AB på de sociala nätverken Facebook och LinkedIn. Sedan dess har vi även uppgiften att kontinuerligt uppdatera deras sociala medier-flöden med relevant innehåll, eller content som det så vackert kallas i reklambranchen. Vi ser även till att de kommentarer, frågor och meddelanden som inläggen genererar hanteras så snabbt som möjligt.

För kunna skapa inlägg som ger en rättvis och autentisk bild av företagets verksamhet krävs givetvis en nära och intensiv dialog med kunden. Vilken himla tur att Åhlin & Ekeroth är så sjukt trevliga att ha att göra med. Spana gärna in deras Facebook-sida och LinkedIn-sida.

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är en heltäckande aktör inom bygg-, byggservice- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med arbetskraft som bor i regionen vara länets byggare – ett konkurrenskraftigt lokalt alternativ till de allra största rikstäckande byggföretagen. Företaget grundades i Linköping redan 1987 och är idag ett av landets största privatägda byggföretag.