Under vintern 2018 lanserade vi Skrattjakten i Galleria Domino. En regelbundet återkommande pristävling som går ut på att hitta ett antal skrattande emojis, som under tävlingsdagen finns upphängda runt om i gallerian. Alla är givetvis välkomna att delta i tävlingen, men huvudmålgruppen är barnfamiljer. Därför kompletteras varje tävlingstillfälle med någon typ av mervärde för barnen, t ex ansiktsmålning, ballonger eller sockervadd. Tävlingen anordnas den första söndagen i månaden och man märker en gladare stämning i gallerian som smittar av sig till alla besökare.

Skrattjakten har marknadsförts på gallerians webbplats, i sociala medier, google display annonser, affischering samt annonsering i den lokala gratistidningen Nollelva. Skrattjakten har drivit mer kunder till gallerian på söndagar, och tävlingsdeltagandet har hittills varit stort.

Galleria Domino är en citygalleria med inriktning på sällanköpshandel. De är den generösa gallerian som erbjuder Norrköpings innerstads besökare en shoppingvänlig miljö och en självklar mötesplats.